Репозиторій ВТЕІ
id: 27995
Назва: Сучасні кулiнарнi тренди та перспективи їх використання в закладах ресторанного господарства м. Вінниця (за матеріалами пабу «Вінницька Реберня»)
Автори: Булейко О.В.
Ключові слова: кулінарні тренди, сучасна кулінарія, заклади ресторанного господарства
Дата публікації: 2022-11-18 12:13:26
Останні зміни: 2022-11-18 12:13:26
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі описано сучасні кулінарні тренди закладів ресторанного господарства та перспективи їх використання.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27995
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27995.pdf Розмір : 187481 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити