| id: | 27995 |
|---|---|
| Назва: | Сучасні кулiнарнi тренди та перспективи їх використання в закладах ресторанного господарства м. Вінниця (за матеріалами пабу «Вінницька Реберня») |
| Автори: | Булейко О. В. |
| Ключові слова: | кулінарні тренди, сучасна кулінарія, заклади ресторанного господарства |
| Дата публікації: | 2022-11-18 12:13:26 |
| Останні зміни: | 2022-11-18 12:13:26 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В роботі описано сучасні кулінарні тренди закладів ресторанного господарства та перспективи їх використання. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27995 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022 |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27995.pdf Розмір : 187481 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |