id: | 27995 |
---|---|
Title: | Сучасні кулiнарнi тренди та перспективи їх використання в закладах ресторанного господарства м. Вінниця (за матеріалами пабу «Вінницька Реберня») |
Authors: | Булейко О.В. |
Keywords: | кулінарні тренди, сучасна кулінарія, заклади ресторанного господарства |
Date of publication: | 2022-11-18 12:13:26 |
Last changes: | 2022-11-18 12:13:26 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі описано сучасні кулінарні тренди закладів ресторанного господарства та перспективи їх використання. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27995 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022 |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27995.pdf Size : 187481 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|