The Repository of VTEI
id: 27995
Title: Сучасні кулiнарнi тренди та перспективи їх використання в закладах ресторанного господарства м. Вінниця (за матеріалами пабу «Вінницька Реберня»)
Authors: Булейко О.В.
Keywords: кулінарні тренди, сучасна кулінарія, заклади ресторанного господарства
Date of publication: 2022-11-18 12:13:26
Last changes: 2022-11-18 12:13:26
Year of publication: 2022
Summary: В роботі описано сучасні кулінарні тренди закладів ресторанного господарства та перспективи їх використання.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27995
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27995.pdf Size : 187481 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge