id: | 27994 |
---|---|
Назва: | Вдосконалення організації надання послуг з кейтерингу в закладах ресторанного господарства (за матеріалами ПП «Беатріче» ресторан "Pasta e Vino") |
Автори: | Волошина К.Ф. |
Ключові слова: | кейтерингові послуги, надання послуг в закладах ресторанного господарства, ресторанне господарство, кейтеринг |
Дата публікації: | 2022-11-18 12:06:36 |
Останні зміни: | 2022-11-18 12:06:36 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі наведено способи вдосконалення організації надання кейтерингових послуг в закладах ресторанного господарства. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27994 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022 |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27994.pdf Розмір : 172588 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|