Репозиторій ВТЕІ
id: 27994
Назва: Вдосконалення організації надання послуг з кейтерингу в закладах ресторанного господарства (за матеріалами ПП «Беатріче» ресторан "Pasta e Vino")
Автори: Волошина К.Ф.
Ключові слова: кейтерингові послуги, надання послуг в закладах ресторанного господарства, ресторанне господарство, кейтеринг
Дата публікації: 2022-11-18 12:06:36
Останні зміни: 2022-11-18 12:06:36
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі наведено способи вдосконалення організації надання кейтерингових послуг в закладах ресторанного господарства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27994
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27994.pdf Розмір : 172588 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити