| id: | 27994 |
|---|---|
| Назва: | Вдосконалення організації надання послуг з кейтерингу в закладах ресторанного господарства (за матеріалами ПП «Беатріче» ресторан "Pasta e Vino") |
| Автори: | Волошина К. Ф. |
| Ключові слова: | кейтерингові послуги, надання послуг в закладах ресторанного господарства, ресторанне господарство, кейтеринг |
| Дата публікації: | 2022-11-18 12:06:36 |
| Останні зміни: | 2022-11-18 12:06:36 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В роботі наведено способи вдосконалення організації надання кейтерингових послуг в закладах ресторанного господарства. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27994 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022 |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27994.pdf Розмір : 172588 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |