The Repository of VTEI
id: 27994
Title: Вдосконалення організації надання послуг з кейтерингу в закладах ресторанного господарства (за матеріалами ПП «Беатріче» ресторан "Pasta e Vino")
Authors: Волошина К.Ф.
Keywords: кейтерингові послуги, надання послуг в закладах ресторанного господарства, ресторанне господарство, кейтеринг
Date of publication: 2022-11-18 12:06:36
Last changes: 2022-11-18 12:06:36
Year of publication: 2022
Summary: В роботі наведено способи вдосконалення організації надання кейтерингових послуг в закладах ресторанного господарства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27994
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27994.pdf Size : 172588 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge