id: | 27994 |
---|---|
Title: | Вдосконалення організації надання послуг з кейтерингу в закладах ресторанного господарства (за матеріалами ПП «Беатріче» ресторан "Pasta e Vino") |
Authors: | Волошина К.Ф. |
Keywords: | кейтерингові послуги, надання послуг в закладах ресторанного господарства, ресторанне господарство, кейтеринг |
Date of publication: | 2022-11-18 12:06:36 |
Last changes: | 2022-11-18 12:06:36 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі наведено способи вдосконалення організації надання кейтерингових послуг в закладах ресторанного господарства. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27994 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022 |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27994.pdf Size : 172588 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|