| id: | 27884 |
|---|---|
| Назва: | Ультразвукові технології у харчовій промисловості |
| Автори: | Крижак Л. |
| Ключові слова: | ультразвук, ультразвукова обробка, технологічний процес, харчова промисловість, функціонально-технологічні властивості |
| Дата публікації: | 2022-09-08 17:03:23 |
| Останні зміни: | 2022-09-08 17:03:23 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | У оглядовій статті узагальнюються застосування ультразвуку в конкретних напрямках харчової промисловості, також розглядаються переваги і недоліки ультразвукової технології. Особливо обґрунтовується подальший розвиток застосування ультразвуку на промисловому рівні. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27884 |
| Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Видавництво: | Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. 2022. Вип. 12, Т. 1. 16 с. |
| Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27884.pdf Розмір : 436559 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |