| id: | 27884 |
|---|---|
| Title: | Ультразвукові технології у харчовій промисловості |
| Authors: | Крижак Л. |
| Keywords: | ультразвук, ультразвукова обробка, технологічний процес, харчова промисловість, функціонально-технологічні властивості |
| Date of publication: | 2022-09-08 17:03:23 |
| Last changes: | 2022-09-08 17:03:23 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | У оглядовій статті узагальнюються застосування ультразвуку в конкретних напрямках харчової промисловості, також розглядаються переваги і недоліки ультразвукової технології. Особливо обґрунтовується подальший розвиток застосування ультразвуку на промисловому рівні. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27884 |
| Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Publication: | Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. 2022. Вип. 12, Т. 1. 16 с. |
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27884.pdf Size : 436559 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |