| id: | 27725 |
|---|---|
| Назва: | Використання лікарських рослин у харчовій промисловості |
| Автори: | Кухар В., Пахомська О. |
| Ключові слова: | лікарські рослини, сухі пряно-ароматичні суміші, лікувальні влативості |
| Дата публікації: | 2022-08-03 10:05:03 |
| Останні зміни: | 2022-08-03 10:05:03 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | Досліджено, що лікарські рослини чи їхні окремі фізіологічно-функціональні інгредієнти активно використовуються не лише як лікувальний засіб, але й як компоненти харчових продуктів для покращення раціону харчування людини. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27725 |
| Тип видання: | Тези доповіді |
| Видавництво: | Вісник студентського наукового товариства «Ватра» : тези доп. XI Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 21 квіт. 2022 р. Вінниця.2022. Вип.139. С. 149-150 |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27725.pdf Розмір : 262007 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |