| id: | 27721 |
|---|---|
| Назва: | Високі кухонні технології: молекулярна кулінарія |
| Автори: | Баранюк М., Пахомська О. |
| Ключові слова: | фьюжн, молекулярна гастрономія, еспуми, сферифіковані рідини, желе, емульсії |
| Дата публікації: | 2022-08-02 15:54:18 |
| Останні зміни: | 2022-08-02 15:54:18 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | Досліджено тренд ресторанного бізнесу - молекулярну кулінарію, що презентує страви та напої з нетрадиційними властивостями і поєднаннями компонентів які не лише дивують, а іноді й шокують споживачів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27721 |
| Тип видання: | Тези доповіді |
| Видавництво: | Вісник студентського наукового товариства «Ватра» : тези доп. XI Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 21 квіт. 2022 р. Вінниця. 2022. Вип.139. С. 25-27 |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27721.pdf Розмір : 201348 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |