| id: | 27719 |
|---|---|
| Назва: | Ресторанний бізнес: реалії на перспективи майбутнього |
| Автори: | Пахомська О. В. |
| Ключові слова: | коворкінг, заміські ресторани, кейтеринг, вегетаріанські ресторани |
| Дата публікації: | 2022-08-02 15:30:02 |
| Останні зміни: | 2022-08-02 15:30:02 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | У тезах досліджено розвиток ресторанного бізнесу в Україні. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27719 |
| Тип видання: | Тези доповіді |
| Видавництво: | Theoretical and science bases of actual tasks : proceedings of the ХIV International Scientific and Practical Conference, Lisbon, Portugal, April 12–15, 2022. Lisbon, 2022. P. 628-630 |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27719.pdf Розмір : 1126299 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |