id: | 27714 |
---|---|
Title: | Розважальна складова як сучасний тренд в ресторанному сервісі |
Authors: | Постова В.В. |
Keywords: | тренди, ресторанний бізнес, інновації |
Date of publication: | 2022-08-01 15:57:33 |
Last changes: | 2022-08-01 15:57:33 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Проаналізовано розважальну складову як сучасного тренду в ресторанному сервісі. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27714 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг: тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Рівне, 25-26 лют. 2022 р.). Рівне, 2022. С. 120-122 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27714.pdf Size : 851539 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|