The Repository of VTEI
id: 27711
Title: Організація ресторанного господарства = Restaurant business management
Authors: Постова В.В.
Keywords: ресторанна справа, виробництво, обслуговування
Date of publication: 2022-08-01 13:23:16
Last changes: 2022-08-01 13:23:16
Year of publication: 2022
Summary: Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо організації виробництва продукції ресторанного господарства, якісного обслуговування споживачів, роботи з інформаційною базою підприємств ресторанної індустрії, статистичними даними, галузевою інформаційною базою.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27711
Publication type: Методичні вказівки
Publication: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця. Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 33 с.
In the collections: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27711.pdf Size : 328238 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge