id: | 27711 |
---|---|
Title: | Організація ресторанного господарства = Restaurant business management |
Authors: | Постова В.В. |
Keywords: | ресторанна справа, виробництво, обслуговування |
Date of publication: | 2022-08-01 13:23:16 |
Last changes: | 2022-08-01 13:23:16 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо організації виробництва продукції ресторанного господарства, якісного обслуговування споживачів, роботи з інформаційною базою підприємств ресторанної індустрії, статистичними даними, галузевою інформаційною базою. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27711 |
Publication type: | Методичні вказівки |
Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця. Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 33 с. |
In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27711.pdf Size : 328238 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|