| id: | 27662 |
|---|---|
| Назва: | М’ясопереробна галузь України: тенденції та перспективи |
| Автори: | Власенко І. Г., Семко Т. В. |
| Ключові слова: | м’ясна галузь, м’ясопереробні підприємства, яловичина та телятина, свинина, м’ясо птиці, сільськогосподарські підприємства, господарства населення |
| Дата публікації: | 2022-07-28 10:21:27 |
| Останні зміни: | 2022-07-28 10:21:27 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | У статті досліджено основні тенденції у виробництві м’яса в Україні. Проаналізовано обсяги виробництва м’яса великої рогатої худоби, свинини та птиці. Розглянуто заходи для успішного розвитку галузі, яких необхідно вжити на рівні держави загалом та кожного підприємства зокрема. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27662 |
| Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Видавництво: | Товари і ринки. 2021. № 4. С. 16-25 |
| Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27662.pdf Розмір : 417351 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |