| id: | 27662 | 
|---|---|
| Title: | М’ясопереробна галузь України: тенденції та перспективи | 
| Authors: | Власенко І. Г., Семко Т. В. | 
| Keywords: | м’ясна галузь, м’ясопереробні підприємства, яловичина та телятина, свинина, м’ясо птиці, сільськогосподарські підприємства, господарства населення | 
| Date of publication: | 2022-07-28 10:21:27 | 
| Last changes: | 2022-07-28 10:21:27 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | У статті досліджено основні тенденції у виробництві м’яса в Україні. Проаналізовано обсяги виробництва м’яса великої рогатої худоби, свинини та птиці. Розглянуто заходи для успішного розвитку галузі, яких необхідно вжити на рівні держави загалом та кожного підприємства зокрема. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27662 | 
| Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України | 
| Publication: | Товари і ринки. 2021. № 4. С. 16-25 | 
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27662.pdf Size : 417351 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |