The Repository of VTEI
id: 27644
Title: Методичні підходи до оцінювання економічного потенціалу підприємства готельного господарства
Authors: Роскладка Н.О., Вівсюк І.О.
Keywords: готельне господарство, економічний потенціал, оцінка економічного потенціалу, конкурентоспроможність, економічна стресостійкість
Date of publication: 2022-07-27 15:33:45
Last changes: 2022-07-27 15:33:45
Year of publication: 2021
Summary: У статті досліджено та проаналізовано трактування поняття «оцінка економічного потенціалу» різними вченими. На основі проведеного дослідження удосконалено сутність поняття «оцінка економічного потенціалу підприємства готельного господарства». Вивчено, охарактеризовано та узагальнено методичні підходи до оцінювання економічного потенціалу та визначено перелік методів, за допомогою яких можна досягти поставленої мети: визначення рівня ефективної діяльності, конкурентоздатності та позиції на ринку, фінансової стійкості тощо. Запропоновано вдосконалений методичний підхід до оцінювання економічного потенціалу, зокрема для підприємств готельного господарства, що дасть можливість проаналізувати ефективність діяльності закладу та визначити стан економічного потенціалу через економічну стресостійкість.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27644
Publication type: Стаття у наукових фахових виданнях України
Publication: Економіка та суспільство. 2021. Вип. 34. 7 с.
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 27644.pdf Size : 413277 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge