Репозиторій ВТЕІ
id: 27622
Назва: Кейтеринг як новий тренд в ресторанному бізнесі
Автори: Постова В.В.
Ключові слова: ресторанний бізнес, тренди, кейтеринг, фуршет, бенкети, доставка, виїзне обслуговування
Дата публікації: 2022-07-27 11:39:25
Останні зміни: 2022-07-27 11:39:25
Рік видання: 2022
Аннотація: В статті проведено дослідження та аналіз нових трендів кейтерингових послуг в Україні. Розглянуто особливості розвитку та пошуку нових трендів ресторанного бізнесу в Україні, включаючи кейтерингові послуги. Визначено, які зміни торкнулися ресторанного бізнесу у період карантинних обмежень та війни в Україні. Було також визначено, що залежно від місця проведення, тематики, кількості гостей і бюджету кейтеринг поділяють на: стіл-фуршет, бенкет, виїзний бар. Встановлено, що кейтеринг – це не лише популярна послуга, але і дуже зручна, особливо для ділових заходів поза ресторанів і кафе. Було розроблено переваги кейтерингу: будь-яке місце проведення, швидкість організації заходу, індивідуальне меню, оформлення столів, страв, відповідна до проведення заходу сервіровка, відсутність необхідності прибирання після заходу. Визначено, що відноситься до сучасних трендів при кейтеринговому обслуговуванні: правильне харчування, вибір традиційних страв, візуальне естетичне задоволення, повар «на виклик», автентична або оригінальна продукція, виїзний бармен, замовлення готових сетів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27622
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Причорноморські економічні студії. 2022. Вип. 74. С.147-150
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27622.pdf Розмір : 967914 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити