Репозиторій ВТЕІ
id: 27620
Назва: Особливості розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства в Україні
Автори: Постова В.В.
Ключові слова: ресторанний бізнес, нові формати, концепція, тренди, «Fast Casual», «Free Flow», «Fine Dining»
Дата публікації: 2022-07-26 16:27:25
Останні зміни: 2022-07-26 16:27:25
Рік видання: 2022
Аннотація: У статті розглянуто розвиток новітніх форматів закладів ресторанного господарства в Україні. Було визначено, що підприємствам ресторанного господарства важливо не лише підтримувати високий рівень обслуговування, але й відповідати новим трендами, що цікавлять споживачів, задля того, щоб бути конкурентоспроможними на ринку послуг. Було визначено, що відповідно до трендів з`являються і нові формати закладів ресторанного господарства, тобто системи організації виробництва та реалізації продукції, способів обслуговування споживачів. В статті більш детально було охарактеризовано основні види новітніх форматів закладів ресторанного господарства в Україні: заклади формату «Free Flow», «Fast Casual», «Fine Dining», «Casual Dining», «Quick and casual», «Fast food», «Quick and casual», «Food Court», «Street-food». Було визначено, що саме разом зі зміною форматів, приходять нові тренди та технології, що також позитивно впливає на розвиток сфери в цілому та кожного окремого закладу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27620
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Економіка та управління підприємствами. 2022. Вип. 65. С. 98-103
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27620.pdf Розмір : 177006 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити