id: | 27620 |
---|---|
Назва: | Особливості розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства в Україні |
Автори: | Постова В.В. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, нові формати, концепція, тренди, «Fast Casual», «Free Flow», «Fine Dining» |
Дата публікації: | 2022-07-26 16:27:25 |
Останні зміни: | 2022-07-26 16:27:25 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | У статті розглянуто розвиток новітніх форматів закладів ресторанного господарства в Україні. Було визначено, що підприємствам ресторанного господарства важливо не лише підтримувати високий рівень обслуговування, але й відповідати новим трендами, що цікавлять споживачів, задля того, щоб бути конкурентоспроможними на ринку послуг. Було визначено, що відповідно до трендів з`являються і нові формати закладів ресторанного господарства, тобто системи організації виробництва та реалізації продукції, способів обслуговування споживачів. В статті більш детально було охарактеризовано основні види новітніх форматів закладів ресторанного господарства в Україні: заклади формату «Free Flow», «Fast Casual», «Fine Dining», «Casual Dining», «Quick and casual», «Fast food», «Quick and casual», «Food Court», «Street-food». Було визначено, що саме разом зі зміною форматів, приходять нові тренди та технології, що також позитивно впливає на розвиток сфери в цілому та кожного окремого закладу. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27620 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Економіка та управління підприємствами. 2022. Вип. 65. С. 98-103 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27620.pdf Розмір : 177006 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|