Репозиторій ВТЕІ
id: 27568
Назва: Кондитерське та пекарське мистецтво = Сonfectionery and baking art
Автори: Пахомська О.В.
Ключові слова: сировина, кондитерські вироби
Дата публікації: 2022-02-16 12:36:39
Останні зміни: 2022-02-16 12:36:39
Рік видання: 2020
Аннотація: Самостійна робота з дисципліни «Кондитерське та пекарське мистецтво» є основною формою оволодіння навчальним матеріалом у позааудиторний час і реалізується як вид навчальної роботи, що здійснюється студентом не в аудиторії і без присутності викладача.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27568
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 24 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27568.pdf Розмір : 319572 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити