Репозиторій ВТЕІ
id: 27563
Назва: Технології інноваційних харчових продуктів = Іnnovative food technologies
Автори: Семко Т.
Ключові слова: технології інноваційних харчових продуктів, інноваційні харчові продукти, харчові продукти
Дата публікації: 2022-02-15 16:59:07
Останні зміни: 2022-02-15 16:59:07
Рік видання: 2021
Аннотація: Самостійна робота з дисципліни є формування у здобувачів вищої освіти системи знань щодо опанування основ методології розроблення інноваційних технологій продуктів харчування на основі використання нетрадиційної або нової сировини, багатої на споживчі речовини. Ознайомлення з етапами, методами розробки і впровадження на підприємствах харчової промисловості нових науково обґрунтованих технологій продуктів харчування.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27563
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 36 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27563.pdf Розмір : 317617 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити