| id: | 27563 | 
|---|---|
| Title: | Технології інноваційних харчових продуктів = Іnnovative food technologies | 
| Authors: | Семко Т. | 
| Keywords: | технології інноваційних харчових продуктів, інноваційні харчові продукти, харчові продукти | 
| Date of publication: | 2022-02-15 16:59:07 | 
| Last changes: | 2022-02-15 16:59:07 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | Самостійна робота з дисципліни є формування у здобувачів вищої освіти системи знань щодо опанування основ методології розроблення інноваційних технологій продуктів харчування на основі використання нетрадиційної або нової сировини, багатої на споживчі речовини. Ознайомлення з етапами, методами розробки і впровадження на підприємствах харчової промисловості нових науково обґрунтованих технологій продуктів харчування. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27563 | 
| Publication type: | Методичні рекомендації | 
| Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 36 с. | 
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27563.pdf Size : 317617 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
| 
	 | |