Репозиторій ВТЕІ
id: 27561
Назва: Технології інноваційних харчових продуктів = Innovative food technologies
Автори: Семко Т.
Ключові слова: технології, виробництво, інновації, продукція, сировина, визначенні, концепції, харчування, домішки, інгредієнти
Дата публікації: 2022-02-15 16:57:00
Останні зміни: 2022-02-15 16:57:00
Рік видання: 2021
Аннотація: Метою вивчення дисципліни "Технології інноваційних харчових продуктів / Innovative food technologies" є формування у здобувачів вищої освіти системи знань щодо опанування основ методології розроблення інноваційних технологій продуктів харчування на основі використання нетрадиційної або нової сировини, багатої на споживчі речовини.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27561
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 34 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27561.pdf Розмір : 406772 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити