| id: | 27561 |
|---|---|
| Title: | Технології інноваційних харчових продуктів = Innovative food technologies |
| Authors: | Семко Т. |
| Keywords: | технології, виробництво, інновації, продукція, сировина, визначенні, концепції, харчування, домішки, інгредієнти |
| Date of publication: | 2022-02-15 16:57:00 |
| Last changes: | 2022-02-15 16:57:00 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | Метою вивчення дисципліни "Технології інноваційних харчових продуктів / Innovative food technologies" є формування у здобувачів вищої освіти системи знань щодо опанування основ методології розроблення інноваційних технологій продуктів харчування на основі використання нетрадиційної або нової сировини, багатої на споживчі речовини. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27561 |
| Publication type: | Робоча програма |
| Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 34 с. |
| In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27561.pdf Size : 406772 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |