id: | 27560 |
---|---|
Назва: | Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції = Іnternational regulation and management of food quality |
Автори: | Семко Т. |
Ключові слова: | міжнародне регулювання якості, якість харчової продукції, управління якістю, харчова продукція |
Дата публікації: | 2022-02-15 15:45:45 |
Останні зміни: | 2022-02-15 15:45:45 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Самостійна робота з дисципліни є формуванням у студентів системи знань з теорії та методології застосування на практиці «Міжнародного регулювання та управління якістю харчовою продукції» у діяльності підприємств, що складають безперервний ланцюг виробництва та розподілу харчових продуктів, набуття ними навичок з розробки, впровадження та розвитку систем управління безпечністю продукції на підприємствах з виробництва та обігу харчових продуктів і продовольчої сировини, формування у студентів знань щодо мети, загальних підходів та організації контролю безпечності споживних товарів на основі вітчизняних та закордонних досвіду. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27560 |
Тип видання: | Методичні вказівки |
Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 23 с. |
Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27560.pdf Розмір : 258177 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|