Репозиторій ВТЕІ
id: 27560
Назва: Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції = Іnternational regulation and management of food quality
Автори: Семко Т.
Ключові слова: міжнародне регулювання якості, якість харчової продукції, управління якістю, харчова продукція
Дата публікації: 2022-02-15 15:45:45
Останні зміни: 2022-02-15 15:45:45
Рік видання: 2021
Аннотація: Самостійна робота з дисципліни є формуванням у студентів системи знань з теорії та методології застосування на практиці «Міжнародного регулювання та управління якістю харчовою продукції» у діяльності підприємств, що складають безперервний ланцюг виробництва та розподілу харчових продуктів, набуття ними навичок з розробки, впровадження та розвитку систем управління безпечністю продукції на підприємствах з виробництва та обігу харчових продуктів і продовольчої сировини, формування у студентів знань щодо мети, загальних підходів та організації контролю безпечності споживних товарів на основі вітчизняних та закордонних досвіду.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27560
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 23 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27560.pdf Розмір : 258177 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити