id: | 27556 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва масла вершкового (за матеріалами ТОВ "Бімол") |
Автори: | Яворська Д.В. |
Ключові слова: | масло вершкове, молоко, сировина, смородина, порошок, технологія |
Дата публікації: | 2022-02-15 15:10:14 |
Останні зміни: | 2022-02-15 15:10:14 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Вершкове масло – це цінний харчовий продукт, у якому є молочний жир, що забезпечує організм людини всіма необхідними поживними речовинами, є джерелом вітамінів та фосфоліпідів, наприклад, холестерину, вітаміну Д та є антитоксичним. Отже, його вживання буде сприяти нормальному функціонуванню організму людини. У процесі виконання роботи було вивчено необхідні поетапні операції для виготовлення масла, якість та смак якого залежить від якості сировини. Досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини, проаналізовано технологію та технологічні особливості виробництва вершкового масла «Екстра». В роботі пропонується розширення асортименту продукції шляхом поставлення на виробництво масла вершкового із 82% масовою часткою жиру з наповнювачем – порошком смородини. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27556 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27556.pdf Розмір : 176093 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|