Репозиторій ВТЕІ
id: 27556
Назва: Удосконалення технології виробництва масла вершкового (за матеріалами ТОВ "Бімол")
Автори: Яворська Д.В.
Ключові слова: масло вершкове, молоко, сировина, смородина, порошок, технологія
Дата публікації: 2022-02-15 15:10:14
Останні зміни: 2022-02-15 15:10:14
Рік видання: 2021
Аннотація: Вершкове масло – це цінний харчовий продукт, у якому є молочний жир, що забезпечує організм людини всіма необхідними поживними речовинами, є джерелом вітамінів та фосфоліпідів, наприклад, холестерину, вітаміну Д та є антитоксичним. Отже, його вживання буде сприяти нормальному функціонуванню організму людини. У процесі виконання роботи було вивчено необхідні поетапні операції для виготовлення масла, якість та смак якого залежить від якості сировини. Досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини, проаналізовано технологію та технологічні особливості виробництва вершкового масла «Екстра». В роботі пропонується розширення асортименту продукції шляхом поставлення на виробництво масла вершкового із 82% масовою часткою жиру з наповнювачем – порошком смородини.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27556
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27556.pdf Розмір : 176093 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити