| id: | 27555 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології сметани функціонального призначення (за матеріалами ТОВ "Вілла Мілк") | 
| Authors: | Яблонська С. О. | 
| Keywords: | молочні продукти, молоко, сметана, вершки, технологія, якість, сировина, властивості | 
| Date of publication: | 2022-02-15 15:09:29 | 
| Last changes: | 2022-02-15 15:09:29 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | У процесі виконання кваліфікаційної роботи було досліджено основні та допоміжні інгредієнти для виробництва сметани функціонального призначення, а саме: молоко, вершки, закваска бактеріальна, морквяне пюре та зародки пшениці. Охарактеризовано фізико-хімічний склад і технологічні властивості молока, закваски та додаткових інгредієнтів. Задля реалізації мети роботи було удосконалено рецептуру сметани з додаванням морквяного пюре та зародків пшениці, що значно підвищує біологічну та харчову цінність продукту. Охарактеризовано основне технологічне обладнання, проведено продуктові розрахунки, досліджено утилізацію відходів підприємства, розраховано площу цеху з виробництва сметани функціонального призначення, кількість фундаментних блоків, кількість цегли і панелей для перекриття. Було проведено розрахунки опалення, штучного та природнього освітлення, водопостачання, енергозабезпечення цеху та описано генеральний план підприємства. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27555 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 46 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27555.pdf Size : 188711 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |