Репозиторій ВТЕІ
id: 27554
Назва: Розробка технології напоїв з застосуванням екстракту буряка (за матеріалами ТОВ «АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА»)
Автори: Сторожук А.В.
Ключові слова: технологія, якість, стандарт, напій, буряковий екстракт, аскорбінова кислота, властивості
Дата публікації: 2022-02-15 15:08:56
Останні зміни: 2022-02-15 15:08:56
Рік видання: 2021
Аннотація: Розробка технології напоїв із застосуванням бурякових вичавок є актуальним питанням, оскільки спрощується технологія, скорочуються витрати сировини.
У процесі роботи над темою було вирішено ряд завдань: визнaчeнo хімічний cклaд і тeхнoлoгічні влacтивocті cиpoвини для виготовлення напоїв з використанням екстракту буряка; висвітлено вимoги стандартів до cиpoвини та досліджено тeхнoлoгічні ocoбливocті виробництва напоїв з використанням екстракту буряка.
Висвітлено розробку технологічного процесу виробництва напоїв з екстрактом буряка. а саме напою «Вітамінка», охарактеризовано його органолептичні та фізико-хімічні властивості, зроблено продуктовий розрахунок, підібрано технологічне обладнання, викладено розрахунки з інжинірингу технологічного забезпечення виробництва напою «Вітамінка».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27554
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27554.pdf Розмір : 182556 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити