| id: | 27554 | 
|---|---|
| Title: | Розробка технології напоїв з застосуванням екстракту буряка (за матеріалами ТОВ «АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА») | 
| Authors: | Сторожук А. В. | 
| Keywords: | технологія, якість, стандарт, напій, буряковий екстракт, аскорбінова кислота, властивості | 
| Date of publication: | 2022-02-15 15:08:56 | 
| Last changes: | 2022-02-15 15:08:56 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: |   Розробка технології напоїв із застосуванням бурякових вичавок є актуальним питанням, оскільки спрощується технологія, скорочуються витрати сировини. У процесі роботи над темою було вирішено ряд завдань: визнaчeнo хімічний cклaд і тeхнoлoгічні влacтивocті cиpoвини для виготовлення напоїв з використанням екстракту буряка; висвітлено вимoги стандартів до cиpoвини та досліджено тeхнoлoгічні ocoбливocті виробництва напоїв з використанням екстракту буряка. Висвітлено розробку технологічного процесу виробництва напоїв з екстрактом буряка. а саме напою «Вітамінка», охарактеризовано його органолептичні та фізико-хімічні властивості, зроблено продуктовий розрахунок, підібрано технологічне обладнання, викладено розрахунки з інжинірингу технологічного забезпечення виробництва напою «Вітамінка».  | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27554 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27554.pdf Size : 182556 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |