id: | 27553 |
---|---|
Назва: | Удосконалення рецептур та технологій виробництва плодово-ягідного зефіру (за матеріалами ТОВ «СОЛОДКА МРІЯ - ВІННИЦЯ») |
Автори: | Юркова А.О. |
Ключові слова: | зефір, соєвий білок, технологія, властивості, апарати, інжиніринг |
Дата публікації: | 2022-02-15 15:08:11 |
Останні зміни: | 2022-02-15 15:08:11 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | У кваліфікаційній роботі відповідно до поставленої мети розроблено нову рецептуру плодово-ягідного зефіру, який можна виготовляти на ТОВ "Солодка Мрія – Вінниця"», оскільки підприємство має відповідну потужність для виробництва, вироби є якісними і смачними. Оскільки до рецептури зефіру ми додаємо соєвий білок, то це збільшить асортимент продукції і клієнтську базу. У Вінниці зефір виготовляє кондитерська фабрика "Roshen" та ТОВ "Солодка Мрія – Вінниця". Конкуренція між цими підприємствами існує, тому потрібно щось завжди оновлювати. Більші обсяги реалізації у того, в кого є щось незвичайне, цікаве, інноваційне. У роботі проаналізовано основи виробництва плодово-ягідного зефіру, а саме: визначено фізико-хімічні показники, вимоги до якості сировини при виробництві, технологію виготовлення та технологічні особливості виробництва, інжиніринг технологічного забезпечення виробництва. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27553 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27553.pdf Розмір : 179726 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|