id: | 27552 |
---|---|
Назва: | Удосконалення старовинних технологій хлібобулочних виробів із застосуванням пшеничних хмелевих заквасок, їх адаптація до сучасних умов (за матеріалами пекарні (ФОП Стадник А.В.)) |
Автори: | Тарасенко Д.І. |
Ключові слова: | хлібобулочні вироби, пшенична хмельова закваска, технологія, заміс, розстоювання, інгредієнти |
Дата публікації: | 2022-02-15 15:07:05 |
Останні зміни: | 2022-02-15 15:07:05 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Сьогодні важливим є відродження національних технологій з використанням заквасок шляхом встановлення рецептур і технологій приготування заквасок та хлібних виробів на їх основі. Актуальними є розробки рекомендацій по адаптації таких технологій до умов роботи сучасних хлібозаводів та пекарень. Це може стати підґрунтям при виборі сучасної стратегії розвитку вітчизняного хлібопечення, дозволить вирішити проблеми, удосконалити асортимент і якість хлібобулочних виробів. Мета роботи – удосконалити технологію хлібобулочних виробів із застосуванням пшеничних хмелевих заквасок. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27552 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27552.pdf Розмір : 186352 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|