Репозиторій ВТЕІ
id: 27552
Назва: Удосконалення старовинних технологій хлібобулочних виробів із застосуванням пшеничних хмелевих заквасок, їх адаптація до сучасних умов (за матеріалами пекарні (ФОП Стадник А.В.))
Автори: Тарасенко Д.І.
Ключові слова: хлібобулочні вироби, пшенична хмельова закваска, технологія, заміс, розстоювання, інгредієнти
Дата публікації: 2022-02-15 15:07:05
Останні зміни: 2022-02-15 15:07:05
Рік видання: 2021
Аннотація: Сьогодні важливим є відродження національних технологій з використанням заквасок шляхом встановлення рецептур і технологій приготування заквасок та хлібних виробів на їх основі. Актуальними є розробки рекомендацій по адаптації таких технологій до умов роботи сучасних хлібозаводів та пекарень. Це може стати підґрунтям при виборі сучасної стратегії розвитку вітчизняного хлібопечення, дозволить вирішити проблеми, удосконалити асортимент і якість хлібобулочних виробів. Мета роботи – удосконалити технологію хлібобулочних виробів із застосуванням пшеничних хмелевих заквасок.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27552
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27552.pdf Розмір : 186352 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити