| id: | 27552 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення старовинних технологій хлібобулочних виробів із застосуванням пшеничних хмелевих заквасок, їх адаптація до сучасних умов (за матеріалами пекарні (ФОП Стадник А.В.)) | 
| Authors: | Тарасенко Д. І. | 
| Keywords: | хлібобулочні вироби, пшенична хмельова закваска, технологія, заміс, розстоювання, інгредієнти | 
| Date of publication: | 2022-02-15 15:07:05 | 
| Last changes: | 2022-02-15 15:07:05 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | Сьогодні важливим є відродження національних технологій з використанням заквасок шляхом встановлення рецептур і технологій приготування заквасок та хлібних виробів на їх основі. Актуальними є розробки рекомендацій по адаптації таких технологій до умов роботи сучасних хлібозаводів та пекарень. Це може стати підґрунтям при виборі сучасної стратегії розвитку вітчизняного хлібопечення, дозволить вирішити проблеми, удосконалити асортимент і якість хлібобулочних виробів. Мета роботи – удосконалити технологію хлібобулочних виробів із застосуванням пшеничних хмелевих заквасок. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27552 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 46 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27552.pdf Size : 186352 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |