id: | 27551 |
---|---|
Назва: | Харчові продукти - проблеми якості та безпечності |
Автори: | Пахомська О.В. |
Ключові слова: | безпека, харчові продукти, НАССР, Закон України, якість, державний контроль |
Дата публікації: | 2022-02-15 15:05:36 |
Останні зміни: | 2022-02-15 15:05:36 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | У статті розглядаються питання регулювання безпеки харчових продуктів Україні. Виявлено ключові завдання управління якістю харчових продуктів та запропоновано шляхи удосконалення напрямків виробництва продуктів харчування. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27551 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. 2021. Вип. 11, Т. 2. С. 333-342 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27551.pdf Розмір : 459801 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|