Репозиторій ВТЕІ
id: 27551
Назва: Харчові продукти - проблеми якості та безпечності
Автори: Пахомська О.В.
Ключові слова: безпека, харчові продукти, НАССР, Закон України, якість, державний контроль
Дата публікації: 2022-02-15 15:05:36
Останні зміни: 2022-02-15 15:05:36
Рік видання: 2021
Аннотація: У статті розглядаються питання регулювання безпеки харчових продуктів Україні. Виявлено ключові завдання управління якістю харчових продуктів та запропоновано шляхи удосконалення напрямків виробництва продуктів харчування.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27551
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. 2021. Вип. 11, Т. 2. С. 333-342
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27551.pdf Розмір : 459801 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити