id: | 27545 |
---|---|
Назва: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Житомир (об’єкт дослідження - ресторан єврейської кухні та вегетаріанське кафе. Новітні технології приготування фалафелів) |
Автори: | Михніцька Л.В. |
Ключові слова: | ресторан, кухня, єврейська кухня, фалафелі |
Дата публікації: | 2022-02-15 14:29:55 |
Останні зміни: | 2022-02-15 14:29:55 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Метою кваліфікаційного проєкту слугує комплексний заклад ресторанного господарства у м. Житомир з об’єктом дослідження - рестораном єврейської кухні та вегетаріанське кафе та впровадження новітніх технологій приготування фалафелів |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27545 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 59 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27545.pdf Розмір : 201121 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|