| id: | 27543 |
|---|---|
| Назва: | Кoмплeкcний зaклaд pecтopaннoгo гocпoдapcтвa в м. Вінниця (об’єкт дослідження – ресторан вегетаріанської кухні та фреш-бар. Новітні технології рецептур фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій) |
| Автори: | Таранюк І. В. |
| Ключові слова: | ресторан, кухня, комплексний заклад ресторанного господарства, фрукти, салат, невротичні розлади |
| Дата публікації: | 2022-02-15 14:27:16 |
| Останні зміни: | 2022-02-15 14:27:16 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | Метою дослідження є розробка нової рецептури фруктового салату, для профілактики невротичних станів та депресій людини. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27543 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 54 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27543.pdf Розмір : 173298 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |