| id: | 27543 | 
|---|---|
| Title: | Кoмплeкcний зaклaд pecтopaннoгo гocпoдapcтвa в м. Вінниця (об’єкт дослідження – ресторан вегетаріанської кухні та фреш-бар. Новітні технології рецептур фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій) | 
| Authors: | Таранюк І. В. | 
| Keywords: | ресторан, кухня, комплексний заклад ресторанного господарства, фрукти, салат, невротичні розлади | 
| Date of publication: | 2022-02-15 14:27:16 | 
| Last changes: | 2022-02-15 14:27:16 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | Метою дослідження є розробка нової рецептури фруктового салату, для профілактики невротичних станів та депресій людини. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27543 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 54 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27543.pdf Size : 173298 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |