Репозиторій ВТЕІ
id: 27541
Назва: Комплексний заклад ресторанного господарства у смт. Якушинці (об’єкт дослідження- ресторан грузинської кухні та винний бар. Новітні технології борошняних кондитерських виробів з листового тіста)
Автори: Кощуг К.М.
Ключові слова: рестоан, кухня, комплексний заклад ресторанного господарства, борошно, кондитерські вироби, ачма
Дата публікації: 2022-02-15 14:24:50
Останні зміни: 2022-02-15 14:24:50
Рік видання: 2021
Аннотація: Мета дослідження – розробка комплексного закладу ресторанного господарства у смт. Якушинці з введенням ресторану грузинської кухні та винним баром, з впровадженням новітніх технологій борошняних кондитерських виробів з листового тіста "Ачма".
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27541
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 55 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27541.pdf Розмір : 214219 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити