| id: | 27541 |
|---|---|
| Title: | Комплексний заклад ресторанного господарства у смт. Якушинці (об’єкт дослідження- ресторан грузинської кухні та винний бар. Новітні технології борошняних кондитерських виробів з листового тіста) |
| Authors: | Кощуг К. М. |
| Keywords: | рестоан, кухня, комплексний заклад ресторанного господарства, борошно, кондитерські вироби, ачма |
| Date of publication: | 2022-02-15 14:24:50 |
| Last changes: | 2022-02-15 14:24:50 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | Мета дослідження – розробка комплексного закладу ресторанного господарства у смт. Якушинці з введенням ресторану грузинської кухні та винним баром, з впровадженням новітніх технологій борошняних кондитерських виробів з листового тіста "Ачма". |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27541 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 55 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27541.pdf Size : 214219 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |