Репозиторій ВТЕІ
id: 27539
Назва: Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниці (об'єкт дослідження-ресторан іспанської кухні та таверни. Новітні технології страв з яловичини)
Автори: Наконечний В.В.
Ключові слова: ресторан, КЗРГ, кухня, технологія, іспанська кухня
Дата публікації: 2022-02-15 14:22:50
Останні зміни: 2022-02-15 14:22:50
Рік видання: 2021
Аннотація: Мета кваліфікаційного проєкту – розробити комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниці з об’єктом дослідження - рестораном іспанської кухні та таверни та впровадження новітніх технологій страв з яловичини технологій страв з яловичини Чап-файна.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27539
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27539.pdf Розмір : 245478 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити