| id: | 27539 | 
|---|---|
| Назва: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниці (об'єкт дослідження-ресторан іспанської кухні та таверни. Новітні технології страв з яловичини) | 
| Автори: | Наконечний В. В. | 
| Ключові слова: | ресторан, КЗРГ, кухня, технологія, іспанська кухня | 
| Дата публікації: | 2022-02-15 14:22:50 | 
| Останні зміни: | 2022-02-15 14:22:50 | 
| Рік видання: | 2021 | 
| Аннотація: | Мета кваліфікаційного проєкту – розробити комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниці з об’єктом дослідження - рестораном іспанської кухні та таверни та впровадження новітніх технологій страв з яловичини технологій страв з яловичини Чап-файна. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27539 | 
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Видавництво: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с. | 
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 27539.pdf Розмір : 245478 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |