id: | 27539 |
---|---|
Назва: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниці (об'єкт дослідження-ресторан іспанської кухні та таверни. Новітні технології страв з яловичини) |
Автори: | Наконечний В.В. |
Ключові слова: | ресторан, КЗРГ, кухня, технологія, іспанська кухня |
Дата публікації: | 2022-02-15 14:22:50 |
Останні зміни: | 2022-02-15 14:22:50 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Мета кваліфікаційного проєкту – розробити комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниці з об’єктом дослідження - рестораном іспанської кухні та таверни та впровадження новітніх технологій страв з яловичини технологій страв з яловичини Чап-файна. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27539 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27539.pdf Розмір : 245478 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|