| id: | 27533 | 
|---|---|
| Назва: | Ресторанній бізнес в Україні та світі | 
| Автори: | Пахомська О. В., Анголюк М. А. | 
| Ключові слова: | доставка їжі, крафтові напої, роботизація в ресторані | 
| Дата публікації: | 2022-02-15 12:35:36 | 
| Останні зміни: | 2022-02-15 12:35:36 | 
| Рік видання: | 2021 | 
| Аннотація: | Досліджено основні сучасні тенденції ресторанного бізнесу. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27533 | 
| Тип видання: | Тези доповіді | 
| Видавництво: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії і перспективи : тези доп. VІІ Всеукр. студ. наук. конф. (м. Київ, 18 берез. 2021 р.). Київ, 2021. С. 24-26 | 
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 27533.pdf Розмір : 6038995 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |