Репозиторій ВТЕІ
id: 27533
Назва: Ресторанній бізнес в Україні та світі
Автори: Пахомська О.В., Анголюк М.А.
Ключові слова: доставка їжі, крафтові напої, роботизація в ресторані
Дата публікації: 2022-02-15 12:35:36
Останні зміни: 2022-02-15 12:35:36
Рік видання: 2021
Аннотація: Досліджено основні сучасні тенденції ресторанного бізнесу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27533
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії і перспективи : тези доп. VІІ Всеукр. студ. наук. конф. (м. Київ, 18 берез. 2021 р.). Київ, 2021. С. 24-26
Розташовується в колекціях: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27533.pdf Розмір : 6038995 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити