id: | 27533 |
---|---|
Назва: | Ресторанній бізнес в Україні та світі |
Автори: | Пахомська О.В., Анголюк М.А. |
Ключові слова: | доставка їжі, крафтові напої, роботизація в ресторані |
Дата публікації: | 2022-02-15 12:35:36 |
Останні зміни: | 2022-02-15 12:35:36 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Досліджено основні сучасні тенденції ресторанного бізнесу. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27533 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії і перспективи : тези доп. VІІ Всеукр. студ. наук. конф. (м. Київ, 18 берез. 2021 р.). Київ, 2021. С. 24-26 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27533.pdf Розмір : 6038995 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|