Репозиторій ВТЕІ
id: 27532
Назва: Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції = International regulation and management of food quality
Автори: Семко Т.
Ключові слова: регулювання, системи, регламенти, стандарти, НАССР, ISO, вимоги, якість, безпечність, закони, накази, компендіуми
Дата публікації: 2022-02-15 12:34:21
Останні зміни: 2022-02-15 12:34:21
Рік видання: 2021
Аннотація: Метою вивчення дисципліни є формування у студентів системи знань з теорії та методології застосування на практиці "Міжнародного регулювання та управління якістю харчовою продукції" у діяльності підприємств, що складають безперервний ланцюг виробництва та розподілу харчових продуктів, набуття ними навичок з розробки, впровадження та розвитку систем управління безпечністю продукції на підприємствах з виробництва та обігу харчових продуктів і продовольчої сировини, формування у студентів знань щодо мети, загальних підходів та організації контролю безпечності споживних товарів на основі вітчизняних та закордонних досвіду і практики.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27532
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 23 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27532.pdf Розмір : 245382 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити