id: | 27532 |
---|---|
Назва: | Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції = International regulation and management of food quality |
Автори: | Семко Т. |
Ключові слова: | регулювання, системи, регламенти, стандарти, НАССР, ISO, вимоги, якість, безпечність, закони, накази, компендіуми |
Дата публікації: | 2022-02-15 12:34:21 |
Останні зміни: | 2022-02-15 12:34:21 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Метою вивчення дисципліни є формування у студентів системи знань з теорії та методології застосування на практиці "Міжнародного регулювання та управління якістю харчовою продукції" у діяльності підприємств, що складають безперервний ланцюг виробництва та розподілу харчових продуктів, набуття ними навичок з розробки, впровадження та розвитку систем управління безпечністю продукції на підприємствах з виробництва та обігу харчових продуктів і продовольчої сировини, формування у студентів знань щодо мети, загальних підходів та організації контролю безпечності споживних товарів на основі вітчизняних та закордонних досвіду і практики. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27532 |
Тип видання: | Робоча програма |
Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 23 с. |
Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27532.pdf Розмір : 245382 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|