| id: | 27528 |
|---|---|
| Title: | Харчова та біологічна цінність м’яса сільськогосподарської птиці |
| Authors: | Пахомська О. В., Косарєв В. |
| Keywords: | м'ясо птиці, теплова обробка, амінокислоти |
| Date of publication: | 2022-02-15 11:49:34 |
| Last changes: | 2022-02-15 11:49:34 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | У тезах досліджено біологічна цінність м'яса птиці. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27528 |
| Publication type: | Тези доповіді |
| Publication: | Актуальні проблеми ефективного соціальноекономічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. X Всеукр. студ. наук.-практ. конф. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. Вип.111. С. 124-125 |
| In the collections: | Всеукраїнські вебінари/ Вебінари/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27528.pdf Size : 164765 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |