id: | 27526 |
---|---|
Назва: | Безпека харчових продуктів в період пандемії COVID-19 |
Автори: | Пахомська О.В., Булейко О. |
Ключові слова: | харчова промисловість, віруси, продукти харчування |
Дата публікації: | 2022-02-15 11:47:44 |
Останні зміни: | 2022-02-15 11:47:44 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Досліджено безпеку харчових продуктів в період пандемії коронавірусної інфекції. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27526 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Актуальні проблеми ефективного соціальноекономічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. X Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 21 квіт. 2021 р. Вінниця, 2021. Вип.111. С. 35-36 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27526.pdf Розмір : 176445 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|