Репозиторій ВТЕІ
id: 27526
Назва: Безпека харчових продуктів в період пандемії COVID-19
Автори: Пахомська О.В., Булейко О.
Ключові слова: харчова промисловість, віруси, продукти харчування
Дата публікації: 2022-02-15 11:47:44
Останні зміни: 2022-02-15 11:47:44
Рік видання: 2021
Аннотація: Досліджено безпеку харчових продуктів в період пандемії коронавірусної інфекції.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27526
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Актуальні проблеми ефективного соціальноекономічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. X Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 21 квіт. 2021 р. Вінниця, 2021. Вип.111. С. 35-36
Розташовується в колекціях: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27526.pdf Розмір : 176445 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити