Репозиторій ВТЕІ
id: 27525
Назва: Виробництво ковбаси: історичний екскурс
Автори: Пахомська О.В., Барчишен В.
Ключові слова: ковбаса, харчі, коптильня
Дата публікації: 2022-02-15 11:46:48
Останні зміни: 2022-02-15 11:46:48
Рік видання: 2021
Аннотація: Досліджено історичний екскурс виробництва ковбасних виробів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27525
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Актуальні проблеми ефективного соціально-економічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. X Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 21 квіт. 2021 р. Вінниця, 2021. Вип.111. С. 18-19
Розташовується в колекціях: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27525.pdf Розмір : 240381 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити