Репозиторій ВТЕІ
id: 27521
Назва: Технології харчових виробництв = Тechnologies of food production
Автори: Семко Т., Пахомська О.
Ключові слова: технології, виробництво, вимоги, якість, безпечність, методики, визначення, терміни, визначення, нормативна документація
Дата публікації: 2022-02-15 11:16:27
Останні зміни: 2022-02-15 11:16:27
Рік видання: 2021
Аннотація: Лабораторний практикум з дисципліни «Технології харчових виробництв» формує знання методики визначення якісних та безпечних показників харчових продуктів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27521
Тип видання: Завдання до практичних занять
Видавництво: : завд. до лаб. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. Ч. 2. 74 с.
Розташовується в колекціях: Практичні завдання/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27521.pdf Розмір : 590421 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити