Репозиторій ВТЕІ
id: 27520
Назва: Пандемія COVID-19: вплив на харчову промисловість
Автори: Пахомська О.В., Якимчук К.
Ключові слова: пандемія, карантинні заходи, харчова промисловість
Дата публікації: 2022-02-15 10:27:33
Останні зміни: 2022-02-15 10:27:33
Рік видання: 2021
Аннотація: В тезах проаналізовано негативний вплив пандемії на розвиток харчової промисловості.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27520
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Актуальні проблеми ефективного соціально-економічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. Х Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 21 квіт. 2021 р. Вінниця, 2021. Вип.111. С. 279-280
Розташовується в колекціях: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27520.pdf Розмір : 178150 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити