| id: | 27514 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології сорбету-морозива (за матеріалами ПП «Світайс») |
| Автори: | Щербатюк С. В. |
| Ключові слова: | сорбет-морозиво, технологія, цукор, сироп, стабілізатор, рецептура, харчова цінність, якість |
| Дата публікації: | 2022-02-15 09:21:49 |
| Останні зміни: | 2022-02-15 09:21:49 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | Розроблено технологію виробництва сорбету-морозива із збереженням максимальної її натуральності при використанні натуральних стабілізаторів, що забезпечують гарну структуру сорбету. Цукор робить сорбет легким та м'яким, а пектин дуже корисний для організму. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27514 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27514.pdf Розмір : 177954 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |