Репозиторій ВТЕІ
id: 27514
Назва: Розробка технології сорбету-морозива (за матеріалами ПП «Світайс»)
Автори: Щербатюк С.В.
Ключові слова: сорбет-морозиво, технологія, цукор, сироп, стабілізатор, рецептура, харчова цінність, якість
Дата публікації: 2022-02-15 09:21:49
Останні зміни: 2022-02-15 09:21:49
Рік видання: 2022
Аннотація: Розроблено технологію виробництва сорбету-морозива із збереженням максимальної її натуральності при використанні натуральних стабілізаторів, що забезпечують гарну структуру сорбету. Цукор робить сорбет легким та м'яким, а пектин дуже корисний для організму.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27514
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27514.pdf Розмір : 177954 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити