id: | 27514 |
---|---|
Назва: | Розробка технології сорбету-морозива (за матеріалами ПП «Світайс») |
Автори: | Щербатюк С.В. |
Ключові слова: | сорбет-морозиво, технологія, цукор, сироп, стабілізатор, рецептура, харчова цінність, якість |
Дата публікації: | 2022-02-15 09:21:49 |
Останні зміни: | 2022-02-15 09:21:49 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Розроблено технологію виробництва сорбету-морозива із збереженням максимальної її натуральності при використанні натуральних стабілізаторів, що забезпечують гарну структуру сорбету. Цукор робить сорбет легким та м'яким, а пектин дуже корисний для організму. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27514 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27514.pdf Розмір : 177954 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|