| id: | 27514 | 
|---|---|
| Title: | Розробка технології сорбету-морозива (за матеріалами ПП «Світайс») | 
| Authors: | Щербатюк С. В. | 
| Keywords: | сорбет-морозиво, технологія, цукор, сироп, стабілізатор, рецептура, харчова цінність, якість | 
| Date of publication: | 2022-02-15 09:21:49 | 
| Last changes: | 2022-02-15 09:21:49 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | Розроблено технологію виробництва сорбету-морозива із збереженням максимальної її натуральності при використанні натуральних стабілізаторів, що забезпечують гарну структуру сорбету. Цукор робить сорбет легким та м'яким, а пектин дуже корисний для організму. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27514 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27514.pdf Size : 177954 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |