The Repository of VTEI
id: 27514
Title: Розробка технології сорбету-морозива (за матеріалами ПП «Світайс»)
Authors: Щербатюк С.В.
Keywords: сорбет-морозиво, технологія, цукор, сироп, стабілізатор, рецептура, харчова цінність, якість
Date of publication: 2022-02-15 09:21:49
Last changes: 2022-02-15 09:21:49
Year of publication: 2022
Summary: Розроблено технологію виробництва сорбету-морозива із збереженням максимальної її натуральності при використанні натуральних стабілізаторів, що забезпечують гарну структуру сорбету. Цукор робить сорбет легким та м'яким, а пектин дуже корисний для організму.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27514
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27514.pdf Size : 177954 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge