Репозиторій ВТЕІ
id: 27513
Назва: Удосконалення технології виробництва пісочно-відсаджувального печива підвищеної харчової цінності (за матеріалами ТОВ "Млин База")
Автори: Кирилюк Т.О.
Ключові слова: пісочне тісто, печиво, харчова цінність, технологія, обладнання, добавки, морські водорості, зостера
Дата публікації: 2022-02-15 09:21:08
Останні зміни: 2022-02-15 09:21:08
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі запропоновано у процесі приготування тіста борошно розділяти на дві частини. Після введення у місильну машину всієї сировини без хімічних розпушувачів вносити частину борошна, потім розпушувачі і після цього іншу частину борошна. Зроблено розрахунок та підбір технологічного обладнання, наведено технічні характеристики підібраного обладнання технологічної лінії виробництва пісочно-відсаджувального печива з використанням зостери.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27513
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27513.pdf Розмір : 204901 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити