| id: | 27513 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва пісочно-відсаджувального печива підвищеної харчової цінності (за матеріалами ТОВ "Млин База") | 
| Authors: | Кирилюк Т. О. | 
| Keywords: | пісочне тісто, печиво, харчова цінність, технологія, обладнання, добавки, морські водорості, зостера | 
| Date of publication: | 2022-02-15 09:21:08 | 
| Last changes: | 2022-02-15 09:21:08 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | В роботі запропоновано у процесі приготування тіста борошно розділяти на дві частини. Після введення у місильну машину всієї сировини без хімічних розпушувачів вносити частину борошна, потім розпушувачі і після цього іншу частину борошна. Зроблено розрахунок та підбір технологічного обладнання, наведено технічні характеристики підібраного обладнання технологічної лінії виробництва пісочно-відсаджувального печива з використанням зостери. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27513 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 46 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27513.pdf Size : 204901 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |