Репозиторій ВТЕІ
id: 27512
Назва: Удосконалення технології виробництва пряничних кондитерських виробів з наповнювачами (за матеріалами ТОВ «Аленруд»)
Автори: Матушинський Д.В.
Ключові слова: пряники, тісто, технологічний процес, наповнювачі, в'ялена вишня, фундук, якість, харчова цінність
Дата публікації: 2022-02-15 09:20:26
Останні зміни: 2022-02-15 09:20:26
Рік видання: 2022
Аннотація: Результатом удосконалення технології виробництва пряників на ТОВ «Аленруд» є використання наповнювача або начинки – в’яленої вишні та ядра ліщинового горіха та нових технологічних прийомів, які забезпечують інтенсифікацію технологічних процесів на різних етапах виробництва, зменшення енерговитрат, що дозволить поліпшити та зберегти якість виробів протягом гарантованого терміну зберігання.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27512
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 42 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27512.pdf Розмір : 204890 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити