id: | 27510 |
---|---|
Назва: | Управління організацією відпочинку гостей ресторанного господарства (за матеріалами ТОВ "Фірма "Дівасал"", ресторан "VLTAVA") |
Автори: | Якимчук К.О. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, організація дозвілля, послуги відпочинку, додаткові послуги |
Дата публікації: | 2022-02-15 09:18:57 |
Останні зміни: | 2022-02-15 09:18:57 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі визначено поняття та особливості організації відпочинку гостей на підприємствах ресторанного бізнесу; проаналізовано функціональне спрямування організації відпочинку гостей на підприємствах ресторанного бізнесу закладів ресторанного господарства; визначено загальну характеристику діяльності ресторану «VLTAVA»; проаналізовано організацію відпочинку гостей у досліджуваному закладі; розроблено заходи щодо удосконалення організації відпочинку гостей у ресторані «VLTAVA»; удосконалено процеси надання послуг відпочинку у досліджуваному закладі. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27510 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27510.pdf Розмір : 180018 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|