Репозиторій ВТЕІ
id: 27510
Назва: Управління організацією відпочинку гостей ресторанного господарства (за матеріалами ТОВ "Фірма "Дівасал"", ресторан "VLTAVA")
Автори: Якимчук К.О.
Ключові слова: ресторанний бізнес, організація дозвілля, послуги відпочинку, додаткові послуги
Дата публікації: 2022-02-15 09:18:57
Останні зміни: 2022-02-15 09:18:57
Рік видання: 2022
Аннотація: В кваліфікаційній роботі визначено поняття та особливості організації відпочинку гостей на підприємствах ресторанного бізнесу; проаналізовано функціональне спрямування організації відпочинку гостей на підприємствах ресторанного бізнесу закладів ресторанного господарства; визначено загальну характеристику діяльності ресторану «VLTAVA»; проаналізовано організацію відпочинку гостей у досліджуваному закладі; розроблено заходи щодо удосконалення організації відпочинку гостей у ресторані «VLTAVA»; удосконалено процеси надання послуг відпочинку у досліджуваному закладі.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27510
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27510.pdf Розмір : 180018 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити