id: | 27509 |
---|---|
Назва: | Розробка і дослідження технології твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання (за матеріалами ТОВ "Гайсинський молокозавод") |
Автори: | Педоренко В.О. |
Ключові слова: | молокосировина, сиропридатність молока, бактеріальне забруднення, високотемпературна обробка, ультрависокотемпературна обробка |
Дата публікації: | 2022-02-15 09:18:13 |
Останні зміни: | 2022-02-15 09:18:13 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі розроблено і досліджено технології твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27509 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 57 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27509.pdf Розмір : 271932 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|